Projectmeubilair

Er zijn enorm veel mogelijkheden voor het invullen van een bedrijfsruimte. ABRO helpt u met een passende en functionele oplossing voor uw bedrijfsruimte of woning. Wij zorgen ervoor dat uw ruimte wordt ontworpen, de producten worden geleverd en alles netjes wordt afgewerkt. In deze periode zijn wij uw contactpersoon die alles afstemt op uw specifieke wensen. Wel zo overzichtelijk en makkelijk tijdens het (ver)bouwen!

Invullen bedrijfsruimte

Het invullen van een bedrijfsruimte is een moeilijke klus. Het moet er stijlvol uitzien, maar bovenal ook functioneel zijn. Het gaat niet alleen om een fijne en overzichtelijke werkplek, maar ook om een veilige werkplek. ABRO verzorgt het hele interieur, maar ook het projectmeubilair van deze ruimtes. Daarnaast denken we ook na over de akoestiek van deze ruimte en zelfs de brandveiligheid.

Specialisten

Onze interieur specialisten hebben al vele ruimtes functioneel ingevuld. Van stoelen tot banken en van een balie tot een perfecte ambiance. ABRO helpt u met het invullen van uw bedrijfsruimte. Wij werken met gecertificeerde partners die niet alleen uw wensen realiseren maar ook goede kwaliteit leveren op het gebied van ontwerp en projectmeubilair. Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en onze ontwerpers zorgen ervoor dat uw ruimte een geheel nieuw gezicht krijgt.

Over ABRO

ABRO afbouw is ontstaan vanuit de vraag naar totaaloplossingen. De vraag naar het ontzorgd worden tijdens het (ver)bouwen en één aanspreekpunt wordt steeds groter. Eén persoon die u voorziet van de juiste middelen, passend advies, de beste materialen en de beste vakmannen. Ook tijdens de montage blijft ABRO uw aanspreekpunt. Van ontwerp tot oplevering zijn wij betrokken bij het traject en ontzorgen we u in de afbouw van uw ruimte of woning. Denkt u na over het aanschaffen of laten plaatsen van projectmeubilair in uw bedrijfspand? Of bent u enthousiast geworden van één van de andere mogelijkheden? Laat het ons weten! Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.