Systeemplafonds

Zoekt u een systeemplafond op maat? ABRO helpt u met een passende oplossing voor uw ruimte of woning. Wij zorgen ervoor dat uw systeemplafond volledig wordt ontworpen, geleverd en gemonteerd. In deze periode zijn wij uw contactpersoon die alles afstemt op uw specifieke wensen. Dit zorgt voor overzicht en gemak tijdens het (ver)bouwen!

Van kleur tot afwerking

Op het gebied van kleur, structuur en kantafwerking van een plafond is erg veel mogelijk. De kleur van het plafond bepaalt in grote mate de beleving van een ruimte, dus deze moet goed aansluiten bij uw wensen. Ook het ophangsysteem van het plafond is bepalend voor een ruimte. Moet de hele ruimte zichtbaar zijn? Moet het plafond juist wegvallen of kies je vanwege de akoestiek voor een plafondeiland? Wij adviseren u graag over de specifieke en afwijkende productkleuren en afwerkingen.

Plafond voor betere akoestiek

Een plafond kan erg veel doen op het gebied van de akoestiek van een ruimte. Zowel een plafondeiland als systeemwanden helpen hierbij. Ook als je een industriële look hebt, kunnen wij u helpen met de akoestiek in een ruimte zodat het geluid wordt geabsorbeerd. Na de plaatsing zorgen wij dat er een test en een testrapport komt, zodat we de akoestiek in de betreffende ruimte kunnen garanderen.

ABRO realiseert uw wensen

ABRO werkt met gecertificeerde partners die niet alleen uw wensen realiseren maar ook goede kwaliteit leveren op het gebied van systeemplafonds. Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en onze ontwerpers zorgen ervoor dat uw ruimte een geheel nieuw gezicht krijgt.

Over ABRO

ABRO afbouw is ontstaan vanuit de vraag naar totaaloplossingen. De vraag naar het ontzorgd worden tijdens het (ver)bouwen en één aanspreekpunt wordt steeds groter. Eén persoon die u voorziet van de juiste middelen, passend advies, de beste materialen en de beste vakmannen. Ook tijdens de montage blijft ABRO uw aanspreekpunt. Van ontwerp tot oplevering zijn wij betrokken bij het traject en ontzorgen we u in de afbouw van uw ruimte of woning!

Wij creëren de perfecte ruimte voor je

Laten we het hebben over jouw ideeën. Wij zijn veelzijdig inzetbaar met op elke discipline een expert en een planning die wendbaar is en snel schakelt. Bij ABRO krijg je één centrale aanspreekpartner voor je complete project, zodat jij niet hoeft te schakelen met tal van leveranciers.